Menu

Løsninger · Emballage

– Udvikling af emballage

Emballagen er oftest afgørende for kundens valg af din virksomheds varer og kan derfor være et nøgleparameter for produktets samlede salg. Emballagen gør produktet målrettet over for kunden samtidig med, at den understreger virksomhedens værdier samt brand. Derfor arbejder vi ikke kun med standardmål og designs. Vi udvikler emballage af alle slags materialer og i netop de designs, der rammer den specifikke målgruppe.
Udover almindelige farvetryk skabes den unikke emballage ofte ved hjælp af speciellak, metalfarver, folier, isætning af ruder mv. – alt sammen forædlingsprocedurer, som Copack naturligvis tilbyder.

Copack · løsninger generelt

Copack tilbyder ikke blot enkeltydelser, men også helhedsløsninger – vi kalder det koncepter – hvor vi sammensætter netop de ydelser, der er nødvendige for at løse dine udfordringer – hverken mere eller mindre! Du undgår dermed den tidsrøvende omstændighed, det er at shoppe rundt hos flere forskellige leverandører.

Vi tror på, at vores kunders produkter altid fortjener en fuldt tilpasset løsning. Derfor forfølger vi gennem hele processen vores kvalitetsbegreb om altid at give kunden fuld tilfredshed. Copack imødekommer alle ønsker og idéer. Vi indgår gerne aktivt i problemidentifikation, idégenerering og eksekvering. Samtidig
sikrer vi en sund balance mellem design, kvalitet og funktionalitet til rette pris og tid.